Windschermen: bescherming tegen elke bries

 

AC Systems werkt samen met Weinor en Van Hoof voor kwaliteitsvolle windbescherming die perfect aansluit bij je overkapping.

Heldere hemel, dappere zon, maar een stevige wind die verhindert dat je buitenkomt?
Laat het maar waaien, in een hoekje met windscherm is het van bij de eerste zonnestralen comfortabel warm en een terrasscherm houdt ook stof tegen.

Van Hoof windschermen

De kwaliteitsvolle windschermen van Van Hoof ken je van terrassen in de horeca, maar ze zijn er ook op maat van jouw terras of tuin

Passend bij de kleur van je overkapping, terrasmeubilair of schrijnwerk

De windschermen kunnen gecombineerd worden met bloembakken of zitbanken en ook een combinatie van ondoorzichtige vlakken in kunststof of hout met transparant of gezuurd glas is mogelijk

 

Bloembakken of zitbanken met windschermen

Bieden een instant lounge gevoel. Ze zijn in diverse combinaties en uitvoeringen mogelijk: van strak met een aluminiumplaat in poedercoating tot klassiek met houtcomposiet planken. Je kiest ze mobiel op wieltjes of vast verankerd in de grond. Mobiele versies zijn verzwaard zodat ze stabiel blijven.

Het scherm bestaat telkens uit gehard veiligheidsglas en geeft het terras een heel licht en transparant karakter. Multifunctionele bescherming met een mooie vormgeving.

Fleury Twinson:

een iets hogere bloembak, afgewerkt met een ondoorzichtig paneel met houtstructuur, verstevigd met een contrasterend aluminium kader en palen.

Casablancalijn:

Fleury, Sit of Combi: iets lager dan de Twinson, is de onderconstructie geschikt als bloembak (Fleury), zitbank (Sit) of een combinatie van beide (Combi). De kaderloze, strakke vormgeving en het aluminium zorgen voor een trendy touch en een pure uitstraling.

 

Glazen windschermen

De schermen Amsterdam, Antwerpen en Paris:

De schermen zijn er in diverse uitvoeringen. Ze bestaan uit één paneel of zijn opgedeeld in meerdere vakken. Panelen kunnen gemaakt zijn van glas, gezuurd glas, aluminium in RAL-kleur of houtcomposietplanken.

Kaders zijn vervaardigd van roestvrije aluminium profielen met poedercoating in de gewenste RAL-kleur.

Ook is het mogelijk om de schermen als deur uit te voeren, met slot.

Amsterdamlijn:

de windschermen bestaan uit twee delen en hebben een kader. Het materiaal kan voor elk deel afzonderlijk gekozen worden: transparant of gezuurd glas, aluminium (Alu) of houtcomposiet (Twinson). Bovenaan afgewerkt met aluminium.

Antwerpenlijn:

de windschermen bestaan uit drie delen en hebben een kader. Het materiaal kan voor elk deel afzonderlijk gekozen worden: transparant of gezuurd glas, aluminium (Amsterdam Alu) of houtcomposiet Amsterdam Twinson). Bovenaan afgewerkt met aluminium.

Nice:

het windscherm is één glazen paneel met aluminium bovenaan.

La Roche:

het windscherm is één glazen paneel, zonder aluminium bovenaan. Indien gewenst, kan het glas boven het kader uitkomen.

Parislijn:

de windschermen bestaan uit twee delen en hebben een kader. Het materiaal kan voor elk deel afzonderlijk gekozen worden: transparant of gezuurd glas, aluminium (Alu) of houtcomposiet (Twinson). Bovenaan is er, zoals bij de La Roche, geen aluminium. Indien gewenst, kan het glas boven het kader uitkomen.

Transparanto:

glazen scherm zonder kader

Weinor Paravento

Stijlvol zijzonnescherm Paravento beschermt tegen inkijk, zon en koele zijwind

De slanke, maar solide cassette kan praktisch overal worden gemonteerd

Het winddoek is verkrijgbaar in diverse kleuren en dessins

 

Speciale functiedoeken bieden inkijkbescherming en maken overdag naar buiten kijken mogelijk: een flexibel en elegant alternatief voor omheiningen, muren en hekken.

Weinor Vertitex

 Dit verticale scherm is tegelijkertijd zonwering, windscherm en bescherming tegen inkijk

 Het licht- en luchtdoorlatende Soltis-doek van VertiTex biedt van buitenaf bescherming tegen inkijk, van binnenuit kun je naar buiten kijken

 Uitrolbaar met afstandsbediening

 

Het scherm is afgestemd op terrasoverkappingen en laat zich gemakkelijk in de dakgoot bevestigen. De Soltis-doeken zijn in vele kleuren verkrijgbaar en kunnen harmonieus worden gecombineerd met de bestaande zonwering.

Weinor Glazen schuifwanden

Het kozijnloze uitschuifbare windscherm biedt vrij zicht op tuin en natuur

Gebruiksvriendelijk met lichtlopende en quasi geruisloze bediening

Duurzame materialen: glas en (zee)waterbestendige aluminium profielen

 

Geluidsisolerend en ook verkrijgbaar met borstelafdichting voor afsluiting in de winter.

AC ACcomodo dichtgebouwde overkapping

Helemaal uit de wind op een volledig dichtgebouwd terras, geniet je als in een veranda bij elke zonnestraal

Je buiteneetkamer biedt maximale lichtinval en is een veilige bergruimte

Budgetvriendelijke tuinkamer voor buitengevoel bij elk weertype, op elk uur van de dag – loungehoek voor levensgenieters

 

De AC ACcomodo maakt het je makkelijk: je tuinmeubels staan altijd uitnodigend klaar en je eet, leest, kaart of babbelt gezellig beschermd binnen terwijl je geniet van tuin, terras en buitenzicht. Voor deze EC gekeurde ‘serre’ of binnentuin met schermen rondom is elke afmeting mogelijk. De materialen zijn duurzaam: dakbedekking in onbreekbaar polycarbonaat, aluminium profielen, beschermende poedercoating. Verkrijgbaar met buitenverlichting en buitenverwarming.

Delen: